Praktisk info

Teltene

Hvad er der mon i teltene…? Ja, det er altid rart at vide, så i ved der skal med i tasken. Vi har først og fremmest haft tanker på en god nat søvn og derfor har vi valgt at placere en stor dobbelt seng i alle teltene, valgt ekstra lange dyne, som I kan putte jer I. Både dyne og puder er lavet af majs fiber, så de er allergivenlige.

Vi har skabt en side med et par lounge stole og et lille bord, så det er muligt at hygge inden døre, hvis det regner eller blæser. Pak gerne jeres yndlingsspil med i tasken.

I den anden ende har vi placeret et køleskab, en nespressomaskine, el-kedel, en induktionsplade og service til 2 personer. På den lille reol finder du en pande, gryde, skærebræt,vinoplukker, salatskål m.m. For at mulig gøre et nemt lille og hyggeligt aften måltid. Tag noget med hjemmefra, eller måske har I fundet noget undervejs, eller skal forbi slagteren her på Rønhave.

 På træterrassen foran telt har vi valgt at lave en lille spiseplads og en sat en el-grill, som er til fri afbenyttelse, vi håber du vil være med til holde den ren.

I glamping området finder du bag det høje raftehegn, jeres EGET badeværelse med brus, hvert telt har sit eget. Det betyder at du IKKE skal dele med nogle, mens du bor her ved os, det synes vi er luksus. Dog vil en lommelygte være en god ting at have med, for ujævnhederne kan forekomme i det lidt høje græs.

I hvert badeværelse finder du håndklæder, føn, toiletpapir, lidt sæbe og shampoo. Hvis du løber tør undervejs, så sig det blot om morgenen til teamet i køkkenet, så får du udleveret hvad du har brug for.

Check-in: 14.00 – 17.00
Check out: 8.00 – 10.00

Ved check-in står vores smilende team klar i vores livsstilsbutik Olde A, med info og nøgler til teltene. De er klar til at besvare spørgsmål, som du/ I måtte have iforbindelse med jeres glamping op her Sønderborg.

Morgenmadskurven kan hver dag hentes ved vores køkkendør mellem 8-10 på 1. sal. (Husk at oplys om allergier m.m. i kommentarfeltet ved reservation.)

Afrejse/Check-ud

Vi elsker at sige farvel til jer, så kom gerne forbi køkkenet eller slå et smurt omkring butikken inden I drager afsted igen.

I bor op til vores skønne park, som er omkranset af en fredet sø og voldgrav, så tag gerne hinanden under armen og tag på havevandring. I den bageste del af haven er det tit muligt at finde et stille spot, med plads til at høre fuglende synge og strække kroppen efter en god nats søvn. Hvis du ikke har prøvet en måneskinstur, kan vi også varmt anbefale dette. Gå en tur i bare tæer og styrk dine sanser og oplev hvor meget månen kan oplyse, når der ikke er kunstigt lys til at forstyrre.

 

Grill i det fri

Med Glamping i naturen går grill hånd i hånd, derfor er der ved alle teltene en tilhørende el-grill. Grillen på terrassen er til fri afbenyttelse og pga. sikkerhed må der IKKE benyttes engangsgrill, egen hjemmebragte grill eller laves nogen former for bål. Grillvejr er der altid og om du medbringer selv til grillen eller du lægger vejen forbi slagteren her på stedet, bestemmer du helt selv, men skal du have noget bestemt, så kontakt gerne dem inden, da der kan være meget travlt og/eller udsolgt. De har åben tirsdag til lørdag, se mere på rønhaveslagteren.dk

I Olde A har vi altid forskellige gode vine, bobler og snacks, kom gerne ind forbi. Har I udfordringer med grillen, så ta’ gerne fat i os i køkkenet om morgenen eller i Olde A i åbningstiden. (Livsstilsbutikken).

Regler for Green Glamping

Besøgende har ikke adgang til glamping området. 

 

Vi kan godt lide børn & dyr, men de er desværre ikke velkommen her,

da vi ønsker at skabe mulighed for ro.

 

Rygning ser vi gerne foregår i gårdspladsen og

cigaretskodderne kan efterlades i zinkspandende. Rygning i teltene er ikke tilladt.

 

Sæt gerne mobilen på lydløs, så hører man bedst naturen.

Der er max. plads til 2 i hvert telt, så I har plads til bare at slappe af. 

 

Vi henstiller til nattero i glamping området kl. 23.00.

 

Firmafester, bryllupsfester og runde fødselsdage kan vi desværre ikke være behjælplige med.